Doprava ZDARMA Balíkovnou při objednávce nad 500Kč

Hodnocení obchodu

5,0 183 hodnocení
5
183x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŠŠ Avatar autora Šárka Šlejmarová | 9.4.2024
Super,už jsem měla objednávku druhý den doma a vše parádní, určitě si ještě objednám
JP Avatar autora Jitka Pařízková | 1.4.2024
Ano
MM Avatar autora Markéta Machová | 31.3.2024
Rychlé vyřízení i dodání. Jsem spokojená
PC Avatar autora Patricie Cábová | 27.3.2024
JH Avatar autora Jana Hrouzkova | 17.3.2024
Jsem velice spokojená
L Avatar autora Lucie | 12.3.2024
Celkově jsem spokojená byla, tričko taková klasika, vak pěkný. Potisk fajn, odeslání bleskové. Jediné co mě teda hodně zklamalo že dámská trička nemají kulatý hlubší výstřih, přitom na obrázku je tričko s hlubokým výstřihem tak jsem si myslela že mi bude dodáno to a ne střih u krku jak mají pánská trička...
MT Avatar autora Michaela Tretterová | 10.3.2024
Ano jsem spojená. Pěkné věci
PK Avatar autora Pavel Kotolan | 2.3.2024
RB Avatar autora Radana Býmová | 1.3.2024
MB Avatar autora Marie Blahová | 24.2.2024
velmi spokojená
J Avatar autora Jana | 22.2.2024
S obchodem Trend design jsem byla moc spokojena, tričko perfektně sedí, barva je pěkná, bylo rychle dodáno, mohu doporučit. 100% servis.
T Avatar autora trend-design.cz (Administrátor) 22.2.2024
Moc děkujeme za vaše hodnocení. Je pro nás důležitá zpětná vazba.
JN Avatar autora Jana Nováková | 20.2.2024
JC Avatar autora Jaroslav Chmelař | 16.2.2024
Avatar autora Petra Šíslová | 9.2.2024
A Avatar autora Anna | 23.1.2024
100% doporučuji! Široký výběr produktů, přijatelné ceny, skvělá komunikace👍, potisk trička na přání úplně bez problémů👍. Jsem nadšená, byl to můj již opakovaný a určitě ne poslední nákup😉. Tímto ještě jednou moc děkuju😘!
LV Avatar autora Lenka Vargová | 19.1.2024
PZ Avatar autora Petra Zonova | 9.1.2024
Spokojenost. Možnost placení dobírkou. Zboží přišlo pěkně zabalené a neporušené. Legíny jsou příjemné a dobře se nosí.
MJ Avatar autora Milena Jiravská | 8.1.2024
Mám velikou radost,policejní triko je perfektní a nemůžu se dočkat soboty,až ho vnoučkovi předám k narozeninám.
Avatar autora Hana Štolfová | 24.12.2023
MV Avatar autora Markéta Varvařovská | 23.12.2023
Rychlé dodání , výborná komunikace ohledně výměny zboží. Jsem velmi spokojená.